top of page
חיפוש
  • תמונת הסופר/תglen biratenu

סדנת ויסקי פרטית בחסות - טומינטול

מזקקת טומינטול הוציאה סדרה של 6 בקבוקים ללא הצהרת גיל ב-6 פינישים שונים. הנוזל הוא אותו נוזל, שעובר יישון ראשוני בחביות אקס ברבן, כמו רוב הוויסקי בסקוטלנד. אבל אז הוא עובר ליישון נוסף בחביות שונות. היישון הנוסף נקרא פיניש, כי הוא לרוב יישון של כמה חודשים, לרוב לא יותר מחצי שנה. הפרוייקט הזה נותן הזדמנות נפלאה לראות ויותר חשוב מזה לטעום, איך הפיניש הנוסף משפיע על הנוזל. בעיני המערכת, כל אחד הוא מאוד מאוד שונה, למרות שהכל בהם זהה חוץ מהפיניש.


כמו שנאמר, כל הסדרה היא ללא הצהרת גיל (NAS), מגיעה בחוזק של 40% בלבד, דברים שמאפשרים את לשמור על הסדרה במחיר מאוד ידידותי ברמת הבסיס של המזקקה, זה שזה הופך את זה למאוד נגיש לכולם, גם בכיס וגם בפלטת הטעמים. אנחנו מציעים כל מנה של כל אחד מהביטויים ב-39 ש"ח, עד גמר המבצע ;)


  1. Tomintoul White Port Cask Finish: היישון הנוסף עובר בחביות פורט לבן, סגנון פורט פחות נפוץ מבין השותים. טעמי פירות טרופיים, מעט הדריות ומתיקות של בסקוויט. סיומת ארוכה, מתקתקה ונעימה

  2. Tomintoul Tawny Port Cask Finish: עובר פיניש בחביות שהחזיקו לפני כן טאוני פורט, פורט בעל מתיקות מעודנת שיושן לפחות 3 שנים בחביות. טעמי ריבה, אגוזים, פירות אדומים בשלים ותבלינים חורפיים.

  3. Tomintoul Cognac Cask Finish: סיום בחביות קוניאק מצרפת, המעניק ארומות של דבש, פרחי ערמונים ולימון וטעמים של שקדים מסוכרים וצימוקים זהובים.

  4. Tomintoul Merlot Wine Cask Finish: מיושן בחביות יין מרלו מבורדו, עם ניחוחות של פריחת פרי וגרגרי יער קיציים, וטעמים של ריבת דובדבנים ואגוזים קלויים.

  5. Tomintoul Pedro Ximénez Sherry Cask Finish: סיום בחביות שרי פדרו חימנז, עם ארומות של דבשה ותאנים מיובשות, וטעמים של עוגת פירות ולחם בננה עם שקדים קלויים.

  6. Tomintoul Pinot Noir Cask Finish: מיושן בחביות יין פינו נואר מבורגונדי, עם ניחוחות של גרגרי קיץ ותבלינים אפויים, וטעמים של תותים אפויים וליקריץ שחור.


לפרטים נוספים, אפשר לבקר באתר הרשמי של Tomintoul Whisky​ (Tomintoul Whisky)​​ (Tomintoul Whisky)​​ (Tomintoul Whisky)​​ (Tomintoul Whisky)​​ (Tomintoul Whisky)​​ (Tomintoul Whisky, או פשוט לבוא לבר



0 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page